Digi -juffen:

7299489_orig

Juf Stéphanie

Hallo! Ik ben juf Stéphanie. Ik ben 23 jaar en ben ondertussen aan het werk als leerkracht lager onderwijs. Juf Stéphanie is een titel die me helemaal bevalt.
ICT komt overal meer en meer voor. Daarom hebben wij vorig jaar ervoor gekozen om eens op zoek te gaan om ICT op een leuke en educatieve manier te gebruiken in de lessen. Onze probeersels en leuke ideetjes kan je op deze website allemaal vinden. Hopelijk kan je hier leuke ideetjes vinden en word je zelf geïnspireerd om aan de slag te gaan met ICT in de klas en op school!

943445_10200675583188731_321067999_n

Juf Sofie

Hallo, ik ben Sofie. Ik werk sinds kort als leerkracht lager onderwijs. Voor mij is dit echt mijn droomjob. Ik kan mij geen betere en meer dankbare job bedenken. De reden waarom ik vorig jaar in dit project stapte is omdat ik graag uitdagingen aanga. Bovendien vind ik het enorm leuk om kinderen enthousiast te zien. Maar vooral de verwondering van kinderen vind ik enorm belangrijk. Met dit project, heb ik heel wat verwondering op de kinderen hun gezicht gezien. Ze zijn zo enthousiast met de leerstof bezig. Ik vind het alvast een uitdaging die elke leerkracht moet proberen aan te gaan! Niet alleen voor de kinderen maar ook voor jezelf. Je geeft een nieuwe boost aan je lesgeven.

8667490_orig

Juf Lotte

Hallo! Ik ben Lotte. Ik ben 22 jaar. Ik ben ondertussen begonnen als ‘juf Lotte’ en ben juf van het vierde leerjaar. Lesgeven is al van jongs af aan een passie van mij. Ook nu nog is dit een grote passie van mij! Dat ik met dit project ICT kan integreren in mijn lessen en er andere mee kan helpen zie ik alleen maar als een pluspunt.
ICT integreren in het klasgebeuren vind ik zeer belangrijk, omdat ICT meer en meer gebruikt wordt in onze maatschappij.

Hopelijk kunnen jullie op deze site zeer veel bruikbare zaken vinden en dit ook integreren in jullie klas.