62098282a38Woordtrainer En action 5 (of 6)

Lite – versie En action 5: gratis (apple store)
Volledige versie En action 6: € 4,49 (apple store)

Gebruik je de handleiding ‘En action’? Dan kunnen de kinderen met deze applicatie oefenen op de woordenschat. Elk thema dat in de handleiding aan bod komt, komt in deze applicatie ook aan bod. De kinderen oefenen dus op een speelse manier de woordenschat in.
Met de lite – versie krijgt u slechts één thema uit de hele handleiding. De volledige versie aankopen is dus zeker een aanrader.


7451805c7e1Frans LearnBots (vervoeging)

Lite – versie: gratis (apple store)
Volledige versie: € 3,99Dit is een applicatie om de vervoeging van Franse werkwoorden te oefenen. Per werkwoord krijgt u een prent te zien waarop wordt uitgebeeld wat het werkwoord betekent en de vervoeging van het werkwoord in elke tijd staat duidelijk aangegeven in kolommen en met kleurtjes. Wanneer u op het vraagteken klikt, verdwijnen alle vervoegingen en kan u zelf oefenen!
Deze applicatie kan u aanschaffen voor eender welke taal: Spaans, Italiaans, Nederlands, Engels, Duits, Zweeds, Japans, en noem maar op.
Met de lite – versie krijgt u slechts 5 werkwoorden. Het is dus wel aan te raden om de volledige versie aan te kopen voor optimaal gebruik.


1501367c7e1La conjugaison

Gratis (apple store)Met deze applicatie kan je de vervoeging van de werkwoorden in alle tijden leren én oefenen. Dit is vooral handig om de leerlingen te laten kennis maken met de verschillende tijden die er bestaan in het Frans. Want in deze applicatie zijn slechts een aantal werkwoorden terug te vinden die vervoegd zijn.


9589424812bLe conjugueur Conjugaison

€ 0,89 (apple store)Deze applicatie bevat alle vervoegingen van de werkwoorden in het Frans.