49673202a38Spelling in beeld

€ 2,99 (Google play)
Lite versie: gratis (Google play)

Spelenderwijs spelling oefenen op een tablet? Het kan met deze applicatie! Of je nu moeite hebt met -d of -t achteraan of iets anders, deze applicatie heeft het allemaal!


5885839778Maan roos vis letterlegger

€ 3,99 (Google play)

Deze applicatie sluit aan bij de methode veilig leren lezen in het eerste leerjaar. Ideaal om extra te oefenen thuis of in de klas! Deze applicatie bevat verschillende spelletjes om spelenderwijs te leren lezen!


274700343ecSpelling Sea Woordspel

Gratis (Google play)

Kinderen moeten met 2 of 3 bellen verbindingen maken zodat ze een woord krijgen. Als je geen woord kan vinden, dan geeft de applicatie je tips! Daag kinderen uit om zoveel mogelijk woorden te vinden.


973506f033Flitswoorden – Leren Lezen

Gratis (Google play)

In deze applicatie zitten verschillende woordkaarten. De moeilijkheid varieert van 2 letters tot 12. Met deze applicatie kan zelfs de leessnelheid gelezen worden. Om kinderen die het moeilijk hebben met lezen te stimuleren!


106155338b3Spellen voor kinderen

Gratis (Google play)

Deze applicatie omvat 5 verschillende spellen speciaal voor kinderen om het logisch denken en het geheugen en de taal te stimuleren. Alle spellen hebben ook drie verschillende niveaus, waardoor het gebruikt kan worden voor verschillende leeftijden.
Een extraatje: je kan het spel in verschillende talen zetten. Dit kan je gebruiken om een andere taal te trainen bij het kind of als extra uitdaging bij al wat oudere kinderen.