Ervaringen
Hier kan u onze eigen ervaringen vinden. Zowel succeservaringen als zaken die minder goed zijn gegaan. We leggen telkens concreet uit waarmee we gewerkt hebben, welke leeftijd, hoe we dit aangepakt hebben en wat er positief en negatief was. De concrete lesfiches vindt u onder het tabblad ‘lesfiches’.

Powerpoints
De powerpoints die u vindt op deze pagina zijn door ons vertaald met toestemming van de auteur van de website http://edte.ch/blog/interesting-ways/. Op deze website vindt u nog meer powerpoints over allerlei onderwerpen, bruikbaar in de klas.

* Een 
kritische noot:  niet alle informatie die in de powerpoints staat, is bruikbaar in het basisonderwijs.

Foto’s uit de praktijk
Hier kan u allerlei foto’s vinden die wij getrokken hebben wanneer leerlingen bezig waren met ICT. Zo kan u ook de uitdrukken op de gezichten van kinderen zien en ontdekken hoe leuk ze het vinden om met ICT bezig te zijn.

Verhuur materiaal
Je wil wel eens met iPads/ iPods werken maar die zijn niet aanwezig op school? Je wil je klas of school onderdompelen met een hele boel ICT materiaal? Hier staan een aantal links om materiaal te huren voor je school.

Thema’s
Meer informatie over bepaalde thema’s die in de lagere school aanbod komen. Vooral ICT tips bij deze thema’s kan je hier vinden.